Η ισορροπία αυτή για να γίνει σταθερά και μακροχρόνια πρέπει να στηρίζεται σε υγιείς και ευέλικτες Επιχειρήσεις.
Οι Επιχειρήσεις αυτές θα πρέπει να υποστηρίζονται από σύγχρονα εργαλεία πληροφόρησης και Συμβούλους περισσότερα ...
ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ
Κανόνες που πρέπει να επικρατήσουν στη σύγχρονη ζαχαροπλαστική :
* παραγωγή καλύτερης ποιότητας προϊόντων
* παραγωγή προϊόντων με λιγότερες γλυκαντικές μονάδες
* χρήση βιολογικών α΄ υλών
* εξατομικευμένη εξυπηρέτηση ει δυνατόν των πελατών
* χρήση υπερσύγχρονης τεχνολογίας για υψηλή παραγωγικότητα αλλά χωρίς την καταστροφή των υγιεινών συστατικών των υλικών.
* ταχύτερη ανταπόκριση στις απαιτήσεις των πελατών
* καλύτερη (υγιεινή) και ελκυστικότερη συσκευασία των προϊόντων
* βελτιωμένη εμφάνιση των παραδοσιακών γλυκισμάτων
* Οι τιμές πώλησης θα πρέπει να είναι ανάλογες της ποιότητας του παραγόμενου προϊόντος.